May 20, 2022 11:58 pm

Sikt gjennom de mange medisinene for ADHD

Jeg vedder på at du er ganske like overrasket som meg over de mange medisinene for ADHD. De to generelt normale, Adderall og Ritalin er de mest anbefalte. Uansett, innså du at det virkelig er tre unike klassifiseringer av ADHD -legemidler tilgjengelig?

Langtidsvirkende energizer -resepter som Vyvanse, Adderall XR, Concerta, Daytrana, Focalin XR, Metadate CD og Ritalin LA varer 8 til 12 timer. Daytrana er i fikseringsstruktur som ungen din kan ha på seg i bare noen få timer. Hvis sjansen for at ungen din ikke kan svelge en pille kommer noen i beholderstruktur som kan presses og drysses på mat.  kjop-oxycodone-uten-resept/

Kort eller moderat virkende energigivere som Ritalin, Dexedrine, Adderall, Dextrostat og Methylin ER er innen kort til halvveis virkende rekkevidde. Disse medisinene er ikke så godt kjent som de pleide å være med den begrunnelse at de langtidsvirkende medisinene er mer fordelaktige å ta. De fleste er tilgjengelige i generikk, så de er rimeligere.

Den ikke-energizer Strattera er normalt muligens godkjent hvis det ikke har vært noen prestasjon med energizeren, eller på den annen side hvis ungen hadde for mange tilfeldige effekter.

Men mange medisiner som det er beregnet på ADHD, så er det mange tilfeldige effekter. Utallige foresatte og voksne søker etter en mildere og bedre måte enn medisiner som er foreskrevet av lege. Til tross for at disse medisinene har hjulpet visse individer, er det andre som har hatt så utallige tilfeldige effekter som kvalme og søvnmangel, bare for å nevne et par, at de må prøve en annen måte. Utsikten i allmennheten er å følge veiledningen fra PCP, og holde deg til de store legemiddelorganisasjonene. Jeg har sett og snakket med mange individer, som drar fordel av å ta opp og prøve valgfrie arrangementer.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.