May 23, 2022 4:33 pm

Typer smerter og medisiner som brukes mot mesotheliom

Nesten alle med mesoteliom møter plager, jo mer som infeksjonen driver. De fleste pasienter bruker et utvalg kvalitetsresepter for å redusere plage og holde tritt med sin personlige tilfredshet. Her er den slags smerte som personer med mesoteliom bør håndtere, og hvilke typer plager som brukes for å kontrollere forverringen.

Skånsom mot direkte smerte

Ikke-narkotika: Eksempler er paracetamol og ikke-steroide beroligende legemidler (NSAIDs), som hodepinemedisin og ibuprofen. Du kan kjøpe et betydelig antall av disse uten disk. Noen mer jordede NSAID -er krever en løsning.

Skjelvende og fortærende smerte

To forskjellige samlinger av medisiner, antidepressiva og antiseptiske medisiner, har vist seg å være ekstremt verdifulle for å overvåke skjelvende og konsumerende opplevelser. Å ta en energizer betyr ikke at du er motløs eller har en dysfunksjonell oppførsel, og å ta en antisykdomsmedisin betyr ikke at du vil få anfall. I tilfelle PCP -en din godkjenner at en av disse bruker i hovedsak noen ekstra restorative egenskaper til disse medisinene.

Antidepressiva: Legemidler som amitriptylin, imipramin, doxepin og trazodon har vist seg imøtekommende i lysende plager når det har vært nerveskader. De er i tillegg nyttige som hjelp for slumring. Et middel er nødvendig for disse medisinene.

Antiepileptika: Carbamezeping, lamotrin og gabapentin er tre av de mest brukte antisykdomsmedisinene. Disse krever et middel.

Moderat til ekstrem smerte   kjop-adderall-online-i-norge/

Narkotika: Eksempler er hydrokodon, kodein, morfin, hydromorfon, oksykodon, fe
ntanyl og metadon. Disse stoffene krever et middel. Nonopioider kan på samme måte bruke
s sammen med narkotika for å kontrollere moderat til ekstrem smerte.
Fremskrittssmerter

ACTIQ (Oral Transmucosal Fentanyl Citrate) er det viktigste smertelindrende stoffet (lindring av ubehag) som er godkjent av Food and Drug Administration eksplisitt for fremskrittsplage. Den kommer som en kapsel på et håndtak, et godteri for pine. Fentanyl, ACTIQs dynamiske fiksering, er et ekstremt vellykket narkotisk stoff, flere ganger mer jordet enn en identisk porsjon morfin. Den går i oppløsning i spytt, og svelges gjennom kroppsvæskefilmene som strekker munnen. Lettelse fra ubehag skjer i løpet av 5 til 10 minutter. Enkeltpersoner oppdager medisinen enkel å bruke, kraftig og effektivt utholdt. Oksykodon og hydromorfon kan på samme måte brukes for å fremme smerte, men ingen av disse er tilgjengelige som kapsler i munnassimilasjonen.

Du kan også ønske å lese venneartikkelen "Din rolle i å håndtere din mesotheliom smerte".

Som veteran i mesotheliom i California forstår advokat Frederick Schenk hindringene før en mesoteliompasient. Han tilbyr data om medisiner for mesotheliom -plager [http://www.californiaasbestoslaw.com/pain.htm] og de forskjellige typene mesotheliom -plager [http://www.californiaasbestoslaw.com/pain_types.htm] ved California Asbest Lov.
 

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.